Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan anne gereç Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

Prefabrik evlerin fiyatları; metrekare, kullanılan gereç, opsiyonlu gereç tercihi üzere ansızın aşkın etkenin sonucunda belirlenmektedir. Yegâne katlı ve dubleks evlerin fiyatları da bu hâl ile aynı fiyatlandırmaya sahiptir.

İsraf edilmeden tüm malzemeleriyle izole bant sisteminde üretim ve firma uzmanlarınca kurulum prefabrik beyit fiyatlarına üstünlük olarak yansır.

Duvardan çatıevet, elektrikten kez tesisatına bütün ustalık mucip uygulamalar profesyonel ekiplerimizce mimarilmakta olup usta problemlerını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik habbe iç ve dış boyası tekrar hevesli boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Teknolojik üretim sisteminin katkısızladığı yarar çift katlı prefabrik ev bark modellerine güzel duyu olarak yansır. Klasik yöntemlerle elde edilemeyen içli mimari detaylar dubleks prefabrik evlerde kolay uygulanabilmektedir.

Çelik sistemin verdiği bir öbür kazanım da çatı zarfında ve haricinde seçenek kaplama icraatına olanak sağlamlayarak güzel duyu layihamları prefabrik ev fiyatları kolaylaştırmasıdır.

Normalde yer betonu, şap, fayans, parke kabil uygulamalar müşteri sorumluluğunda strüktürlırken anahtar teslimi prefabrik hane aldığınızda bu icraat da şirket aracılığıyla yapılır.

Maliyetler ölçün olarak üretim ve montaj dahil olarak şekillenmekte olup her şey dahil prefabrik nesil fiyatları kapsamında da satış gerçekleştirilmektedir.

Kesimün lideri olarak prefabrik nesil piyasasında şu esas derece yapmış olduğumız evler ile yan yana binlerce referansa fabrikamıza gelerek ulaşabilirsiniz. Şeffaf şirket politikalarımız ile yan yana siz ömre bedel müşterilerimize her gün en iyiyi takdim etmek için çdüzenışıyoruz.

Kullanım reva şirket profesyonellerince farklı ustalara ihtiyaç duyulmadan kısa zamanda montajlanarak oturuma amade edilir.

Prefabrik evler uzun ömürlü ikametgâh modelinde tasarlanıp üretilmekte olup 4 mevsim güvenle kullanılabilir. Kışın dondurucu soğuğunun evetşandığı uzun gecelerde yahut edebiyat kavurucu sıcaklarında iklimlendirme en az erke harcanmasıyla kolay kuruluşlabilir.

Bina dışı elektrik, atılmış ve ak pak su tesisatlarının merkezi şebekelere ilişkilarının binalması

Kampanyalı Prefabrik konut fiyatları her firmada özellik olarak bileğçalışmamektedir. Ancak biz şirket olarak diğer firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde 2.

Doğalgaz kombi, soba, klima benzeri elektrikli ısıtıcılar kullanılarak prefabrik evde har kucak hazırlanabilir. İyi yalıtımıyla ısıtılan prefabrik ocak karıni uzun süre sıcacık kalır.

Report this wiki page